Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2020

Гідрослужби КК «Київавтодор» продовжують роботи у посиленому режимі

Гідрослужби КК «Київавтодор» продовжують роботи у посиленому режимі
До роботи задіяна спеціальна техніка, зокрема, гідромонітори, мулососи, мотопомпи та 40 бригад робітників з ручного прибирання у складі 241 автодорівця.
Через потужну зливу та вітер, який зривав листя, на жаль, на деяких вулицях виникали короткочасні підтоплення.
Річки та відкриті водойми (р. Либідь, Сирецький струмок, система озер Опечень, Північно-Дарницький меліоканал та інші), у які відбувається відвід дощових вод, при потужній затяжній зливі переповнюються і не в змозі одночасно прийняти дощові води з усієї площі водозабору. Як наслідок - виникають короткочасні підтоплення . Вирішення цієї проблеми – розчистка водойм.
Крім того, інтенсивна забудова Києва протягом останніх 20 років, у тому числі зелених зон, без оновлення інженерних мереж призводить до повільного сходу води та короткочасних підтоплень.
Станом на 14:00 год. ліквідовані підтоплення на проспектах Гузара, В. Гавела, Повітрофлотському, біля станції метро «Чернігівська», вулицях Пестеля, Брожка, Жилянській, Ромена Роллана, Гарматній, Єреванській, Гетьмана, Преображенській, Чаадаєва, Чоколівському бульварі, на розі вул. Хоткевича та П. Усенка, Лук’янівській площі та пров. Чугуєвському.
Тривають роботи на вул. Білецького, Новопирогівській, Ташкентській, Братиславській (ринок Троєщина), Автозаводській, Богатирській (завод Оболонь), Ушинського, Кіото.
Наразі інтенсивність опадів зменшується. КК «Київавтодор» продовжує роботу у посиленому режимі. У разі виявлення підтоплень, звертайтесь до цілодобової диспетчерської служби за тел. 284-74-19.
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку