Головна  →  Новини  →  30 вересня 2020

Віталій Кличко: «Наступного тижня відкриємо рух двома шляхопроводами».

Віталій Кличко: «Наступного тижня відкриємо рух двома шляхопроводами».
Наступного тижня у столиці відкриють оновлені шляхопроводи на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту і на перетині вулиці Богатирської та проспекту Степана Бандери. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання із соцмереж.
«Уже наступного тижня ми повністю відновимо рух двома оновленими великими об’єктами – шляхопроводами на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту. І на перетині вулиці Богатирської та проспекту Степана Бандери. Ці об’єкти практично готові. Зараз там завершують встановлення огорожі. Та налаштовують систему освітлення. Хочу зазначити, що нам довелося фактично наново зводити опорні конструкції цих шляхопроводів. Бо, побудувавши понад 30 років тому, їх жодного разу не ремонтували», – повідомив Віталій Кличко.
Також, за словами мера, на об’єктах здійснили бетонування нових конструкцій. Облаштували сучасну гідроізоляцію. Влаштували кілька шарів асфальту. Підрядник дає гарантію на нього на 5 років.
«Завдяки якісному ремонту і застосуванню сучасних технологій, термін експлуатації конструкцій шляхопроводів буде мінімум 35 років», – наголосив Віталій Кличко.
Детальніше читайте за посиланням
Перейти до спискуВерсiя для друку