КМДА Київська міська державна адміністрація


4 серпня 2020

Олександр Густєлєв: «Капітальний ремонт просп. Любомира Гузара завершується. Розпочалась серія масштабних нічних асфальтувань»

Олександр Густєлєв: «Капітальний ремонт просп. Любомира Гузара завершується. Розпочалась серія масштабних нічних асфальтувань»
Упровдож трьох ночей триватимуть роботи з улаштування верхнього шару покриття на проспекті Любомира Гузара. Фінальний шар покриття облаштовують у напрямку просп. Леся Курбаса. Сьогодні вночі та на світанку завершені роботи на ділянці від Борщагівського шляхопроводу до вул. Героїв Севастополя. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.
«Інтенсивність трафіку на просп. Любомира Гузара досить висока, тому при влаштуванні покриття використовуємо високоякісний щебенево-мастиковий асфальтобетон (ЩМА-20). Це покриття міцне і витримує значні навантаження. Під час влаштування верхнього шару можливе перекриття руху на деяких кварталах просп. Любомира Гузара.
Саме для того, щоб мінімізувати незручності для киян, пов’язані з ремонтними роботами, і виконуємо масштабне асфальтування вночі. Це є практикою КК «Київавтодор» упродовж останніх 5 років», – розповів в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.