КМДА Київська міська державна адміністрація


15 червня 2020

Київ - місто складної транспортної інфраструктури, великого автомобільного транзиту та маятникового автомобільного трафіку з передмістя

Київ - місто складної транспортної інфраструктури, великого автомобільного транзиту та маятникового автомобільного трафіку з передмістя

▪️Через порушення швидкісного режиму та
легковажне і невідповідальне ставлення до правил дорожнього руху страждають найнезахищеніші його учасники - пішоходи та велосипедисти.
З кожним роком трафік на дорогах Києва зростає, з'являються нові світові тренди та напрямки у розвитку міської інфраструктури.

▪️На жаль, вулиці та дороги столиці не завжди відповідають сучасному рівню інтенсивності транспортного, пішохідного та велосипедного руху.
Спільними зусиллями фахівців, експертів та активістів крок за кроком ми працюємо над тим, щоб наше місто мало більш якісну та безпечну пішохідну та велосипедну інфраструктуру.

▪️Щороку Київ ремонтує та відновлює декілька десятків транспортних об'єктів, але масштаб міста та обмеженість ресурсів не дають можливості водночас підвищити якість всієї інфраструктури та безпеки міста.
Попри те, ми, на жаль, не можемо контролювати дотримання водіями правил дорожнього руху та кричуще перевищення швидкості на дорогах.

☝️Тому закликаємо всіх - водіїв, велосипедистів та пішоходів поважати один одного і бути відповідальними, адже від ваших дій може залежати не лише ваше життя, а й інших людей.
Кожне травмоване чи втрачене внаслідок ДТП життя - непомірна втрата.
Будьмо взаємносвідомими.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.