Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Протягом 2 днів підприємства КК «Київавтодору» відновили понад 9134 кв.м асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі

Протягом 2 днів підприємства КК «Київавтодору» відновили понад 9134 кв.м асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі

У столиці продовжуються роботи з поточного та середнього ремонту доріг та вулиць.  Так, лише за два дні дорожники відремонтували дорожнє покриття загальною площею понад 9134 кв.м.

Зокрема, у Голосіївському районі роботи були проведені на вул. Саперно-Слобідській, вул. Потєхіна, пр-ту Червонозоряному та вул. Набережно-Печерській.

У Дарницькому районі — на  вул. Севастопольській та Вересневій.

У Деснянському районі дорожники працювали на вул. Братиславській, де проклали  3825 кв.м дорожнього покриття, а також на просп. Маяковського.

В Оболонському районі працівники районного КП ШЕУ усунули дефекти дорожнього покриття на Московському проспекті, бульварі Дружби Народів та на інших об`єктах.  

У Печерському районі були проведені роботи із відновленя аварійних розриттів ПАТ «Київенерго» за адресами: вул. Дарвіна, вул. А.Барбюса, 14, вул. Предславенська,25.

У Подільському раойні дорожники працювали на вул. Нижньоюрківській, вул. Новокостянтинівській, а також на інших об`єктах.

У Святошинському районі — на вул. Уборевича,13-17, бульв. Ромена Роллана, а також у дворі житлового будинку за адресою: вул. Чорнобильська,24/26.

У Солом`янському районі дорожні бригади провели поточний ремонт на вул. Деснянській та Чоколівському бульварі.

У Шевченківському районі  працівники КП ШЕУ Шевченківського району завершили роботи з влаштування нового покриття тротуарів з ФЕМ (фігурних елементів мощення) та асфальтобетону на бульв. Т.Шевченка вздовж паркану Ботанічного саду ім.Фоміна на ділянці від вул.С. Петлюри до ст.м. "Університет". Також були ліквідовані аварійні розриття  ПАТ «Київенерго» за адресами: вул. Теліги,29,  парк ім. О. Пушкіна тощо.

 

Крім того,  працівники КП «Київавтошляхміст» провели роботи з ліквідації дефектів дорожнього полотна на Московському мосту загальною площею 1145 кв.м, а також ліквідували аварійні розриття за адресами: вул. Лятошинського,14А, вул.Дмитра Луценка,1Б, вул.Героїв Оборони,12В.

Перейти до спискуВерсiя для друку