Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2015

Віталій Кличко привітав «Київавтодор» з 70-річчям

Віталій Кличко привітав «Київавтодор» з 70-річчям

Київський міський голова Віталій Кличко привітав працівників комунальної корпорації «Київавтодор» з Днем дорожника України та 70-річчям створення Дорожньої служби у Києві.

«Комунальній корпорації «Київавтодор» виповнюється 70 років. А за кілька днів Україна відзначатиме День дорожника та автомобіліста. Вашу історію можна побачити в наших дорогах, карта сучасного Києва – це і карта результатів вашої роботи», – зазначив мер.

Віталій Кличко наголосив, що стан сучасних доріг – наслідок корупції. «Гроші на ремонт вулиць просто розкрадалися. Якщо наша мета – будувати європейську столицю, то без гарних, якісних доріг зробити це неможливо. Кияни знають про проблеми, але наше завдання – їх вирішувати», – підкреслив міський голова.

Віталій Кличко зауважив, що цього року у столичному бюджеті на капітальний ремонт і реконструкцію доріг було закладено 131 млн грн і 264 млн – на їх утримання. «На жаль, у нас недостатньо коштів, щоб одразу провести реконструкцію усіх доріг у столиці, адже 90% з них потребують ремонту. Наступного року ми кратно збільшимо фінансування, і, відповідно, кількість доріг, які відремонтують у Києві. А автомобілісти відчують, що ситуація справді змінилася на краще», – наголосив він.

Віталій Кличко вручив провідним спеціалістам та співробітникам «Київавтодору» почесні грамоти та привітав підприємство з ювілеєм. «Дякую вам за вашу працю, за ту енергію і сили, які ви вкладаєте і в компанію, і, найголовніше, у розбудову нашого міста», – підкреслив мер.

Перейти до спискуВерсiя для друку