Головна  →  Новини  →  26 лютого 2020

До кінця травня плануємо повністю завершити ремонти 2 шляхопроводів на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту та на перетині вулиці Богатирської з проспектом Степана Бандери

Друзі! Цьогорічна зима подарувала нам можливість розпочати дорожній сезон набагато раніше, ніж планували. Так на проспекті Степана Бандери розпочали облаштування нових тротуарів та велодоріжок. Також тривають роботи на вулиці Довбуша та на Броварському проспекті. Працюють фахівці «Київавтодора» і на Борщагівському шляхопроводі. Розпочали середні ремонти на вулицях Тростянецькій, Бикова, Ушакова.

Майже не зупиняли взимку ремонтні роботи на двох важливих шляхопроводах столиці – на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту та на перетині вулиці Богатирської з проспектом Степана Бандери. Днями на цих об’єктах здійснили бетонування міжбалкових стиків. Також триває процес армування та заливки бетоном нових основних плит. Це важлива операція, після якої можна розпочинати облаштування нового асфальнобетонного покриття автомобільних смуг в напрямку станції метро "Почайна". Як тільки ними відкриють рух, розпочнуть ремонт другої частини на обох шляхопроводах. Паралельно на цих об’єктах триває заміна бордюрних каменів і всіх комунікацій. Встановлюють і нове вуличне освітлення.

Як зазначають фахівці, ремонт шляхопроводів розпочали дуже вчасно. Під час обстеження об’єктів виявили, що опори мостів були в аварійному стані. Повністю роботи на цих шляхопроводах «Київавтодор» планує завершити до кінця травня.

Подробиці у відео за посиланням: https://www.facebook.com/merkieva/videos/529403887703812/

Перейти до спискуВерсiя для друку