Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

У вівторок підприємства КК «Київавтодор» відновили понад 750 кв.м. асфальтобетонного покриття доріг та вулиць Києва.

У вівторок підприємства КК «Київавтодор» відновили понад 750 кв.м. асфальтобетонного покриття доріг та вулиць Києва.

26 травня дорожники відремонтували понад 750 кв.м. дорожнього полотна столиці. Зокрема, в Голосіївському районі - 119 кв.м. на вул. Набережно-Печерській та 49 кв.м. на вул. Саперно-Слобідський, в Дарницькому районі – 143 кв.м. на вул. Російській, в Подільському районі – 42 кв.м. на вул. Сагайдачного, в Солом’янському районі – 55 кв.м. на вул. Шевченка (мікрорайон Жуляни) тощо.

Крім того, в Святошинському районі Києва були проведені підготовчі роботи для подальшого ремонту тротуарів у дворі житлового будинку за адресою: вул. Чорнобильська,24/26.

В Шевченківському районі активно ведуться роботи з влаштування нового покриття тротуарів з ФЕМ (фігурних елементів мощення) та асфальтобетону на бульв. Тараса Шевченка вздовж паркану Ботанічного саду ім.Фоміна на ділянці від вул.С. Петлюри (Комінтерну) до ст.м. "Університет". Роботи заплановано завершити до 29.05.2015 року.

Нагадаємо, що також до 29 травня з 20.00 до 7.00 на Московському мосту працівниками підприємства «Київавтошляхміст» виконуються роботи з ремонту асфальтобетонного покриття. Під час проведення ремонтних робіт рух автотранспорту третьою та четвертою смугами руху за обома напрямками буде частково обмежено.

Перейти до спискуВерсiя для друку