КМДА Київська міська державна адміністрація


3 вересня 2019

Віталій Кличко: Друзі! В столиці триває ремонт не тільки доріг і шляхопроводів, а й дворів і міжквартальних проїздів.

Чимало київських дворів, зокрема на Троєщині, не ремонтували відколи здали житлові будинки в експлуатацію - з 50-х років минулого століття. Сьогодні перевірив, як здійснили капремонт на Вигурівському бульварі та внутрішньоквартальних проїздах і прибудинкових територіях. Раніше тут складно було пройти - ями, багато недбало припаркованих автівок. Тепер Вигурівський - єдиний пішохідний бульвар на Троєщині - став улюбленим місцем для прогулянок дітей та батьків. Місцеві мешканці задоволені, а це - найкраща оцінка.

В рамках ремонту влаштували нове покриття тротуарів з ФЕМу та асфальтобетону, асфальтобетонне покриття проїздів прибудинкових територій, встановили 21 опору зовнішнього освітлення та 26 LED-світильників.

Розпочали роботи на бульварі та прилеглих територіях в липні цього року. А завершити плануємо вже в кінці вересня. Наразі капітально відремонтували бульвар та 5 дворів. Залишилося прибрати МАФи на початку бульвару та завершити там ремонт і благоустрій території.

Загалом на оновлення міжквартальних проїздів та дворів з бюджету міста цього року виділили майже півмільярда гривень. Плануємо впорядкувати територію більш, ніж на 800 об’єктах.

Подробиці дивіться у відео за посиланням: https://www.facebook.com/merkieva/videos/2424570744529794/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.