КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2019

Затримано злодія, що викрадав решітки зливоприймачів

Затримано злодія, що викрадав решітки зливоприймачів

Останнім часом у столиці почастішали випадки викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів. Такі крадіжки періодично здійснюються у всіх районах міста.

Однак, завдяки зусиллям працівників поліції 29.08.2019 о 04.15 год. було затримано громадянина, котрий на просп. Науки викрав 5 решіток зливоприймачів у Голосіївському районі столиці.

Зловмисника поліцейські спіймали «на гарячому», коли в автомобілі, вже знаходились решітки зливоприймачів. В результаті викрадені решітки відправились на свої місця, а злодій – за грати.

Комунальна корпорація «Київавтодор» висловлює щиру вдячність працівникам Поліція Києва, котрі не допустили безслідного зникнення комунального майна і не дали можливості решіткам відправитись на металобрухт.

Зазначимо, що упродовж 2019 року на вулично-дорожній мережі міста Києва було викрадено 355 решіток зливоприймачів, в результаті чого підприємствам комунальної корпорації «Київавтодор» нанесено збитків на суму 649 тис. грн.

При нагоді звертаємось до всіх небайдужих громадян реагувати на викрадення та відсутність зливоприймальних решіток та кришок оглядових колодязів, інформуючи правоохоронні органи (тел. 102) та КК «Київавтодор» за цілодобовим номером телефону 284-74-19 (диспетчерська служба).

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.