Головна  →  Новини  →  22 серпня 2019

"Київавтодор" звернувся до Департаменту транспортної інфраструктури щодо облаштування наземного переходу на вул. Пушкінській (перехрестя з вул. Богдана Хмельницького)

На етапі проектування, з метою комплексного опрацювання проблематики вузьких вулиць міста Києва, задля створення зручної велосипедної інфраструктури, для урахування потреб окремих категорій маломобільних груп населення, пішоходів та водіїв, безпосередньо на Об’єкті були проведені виїзні наради за участі представників Корпорації, генеральної проектної організації, сектору організації веломережі Управління з питань розвитку транспортної інфраструктури Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, представників велоспільноти та громадськості, балансоутримувача КП «ШЕУ Шевченківського району».

За результатами рішень, прийнятих на вказаних нарадах, були внесені необхідні зміни до проектно-кошторисної документації.

Станом на сьогоднішній день у встановленому законом порядку була розроблена та затверджена ПКД по Об’єкту, проведено процедуру закупівлі будівельних робіт, визначено переможця та укладено відповідний договір на виконання робіт.

Разом з тим, з метою покращення умов користування вулично-дорожньою мережею столиці пішоходами, пропонуємо розглянути можливість влаштування додаткового наземного пішохідного переходу по вулиці Пушкінській на перехресті з вул. Богдана Хмельницького (в районі будинків за адресою вул. Богдана Хмельницького, 8/16 та вул. Пушкінська, 13).

Зі свого боку, Комунальна корпорація виконає усе можливе для створення цього пішохідного переходу. Зокрема, облаштує додаткові канали для підключення світлофорів.

Перейти до спискуВерсiя для друку