Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2015

Дорожники готують гідротехнічні споруди до осінньо-зимового періоду

В програмі підготовки до осіннього-зимового періоду працівники дільниць по утриманню гідротехнічних споруд КП ШЕУ районів постійно проводять огляд та очищення зливоприймальних решіток та оглядових колодязів, які належать до комплексу споруд зливової каналізації.

Підвищена увага приділяється зливоприймальним решіткам і колодязям, які знаходяться в занижених місцях, аби уникнути можливих підтоплень під час опадів.

На жаль, однією з основних проблем, що стосується експлуатації об’єктів зливової каналізації, є постійне викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів. Так, тільки в Святошинському районі у вересні місяці поточного року було викрадено 49 решіток зливоприймачів, зокрема на вул. Пшеничній, вул. Жмеринській, вул. Робітничій, вул. Кулібіна, вул. Сім’ї Сосніних, чим нанесено збитків на суму 51 400 грн.

Зазначимо, що крадіжки продовжуються не дивлячись на те, що Cвятошинським районним судом міста Києва в липні поточного року за викрадення тимчасових пристроїв по закриванню зливоприймачів з колесовідбійної стрічки в кількості 4 штук на загальну суму 1186 грн. було засуджено двох місцевих жителів, які отримали покарання у виді трьох та одного року позбавлення волі з випробувальним терміном.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до всіх небайдужих громадян реагувати на викрадення та відсутність зливоприймальних решіток та кришок оглядових колодязів, інформуючи правоохоронні органи (тел. 102) та КК «Київавтодор» за цілодобовим номером телефону 284-74-19 (диспетчерська служба КК «Київавтодор»).

Перейти до спискуВерсiя для друку