КМДА Київська міська державна адміністрація


18 червня 2019

Увага! Розпочинається ремонт Борщагівського шляхопроводу

Увага! Розпочинається ремонт Борщагівського шляхопроводу

З 22 червня буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка»).

Варто зазначити, що попередньо вказану споруду було визнано аварійно-небезпечною. Технічний стан підтримувався протиаварійними заходами КП «Київавтошляхміст», що входить до складу КК «Київавтодор».

Першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїзної частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року. Варто зазначити, що ремонтні роботи по трамвайному полотну – це першочергова задача, аби якнайшвидше відновити рух трамваїв. З початком нового дорожньо-будівельного сезону 2020 року буде розпочато другий етап робіт – ремонт проїзної частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги.

Після виконання капітального ремонту шляхопровід, котрий востаннє капітально ремонтувався в 1965 році, отримає друге життя і забезпечуватиме безпечні та комфортні умови руху по ньому для транспорту та пішоходів.

У зв’язку з виконанням ремонтних робіт з 00.00 год. 22 червня по шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка») рух у напрямку центру міста буде обмежено.

Просимо вибачення за тимчасові незручності!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.