Головна  →  Новини  →  26 травня 2015

До листопада підприємтсва КК «Київавтодор» відремонтують майже півтисячі міжбудинкових проїздів.

До листопада підприємтсва КК «Київавтодор» відремонтують майже півтисячі міжбудинкових проїздів.

До листопада 2015 року комунальна корпорація «Київавтодор» відремонтує 469 міжбудинкових та міжквартальних проїздів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов під час перевірки завершення капітального ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкової території на вул. Закревського, 85-А–85-Б у Деснянському районі столиці.
На вказаному об’єкті було облаштовано нове асфальтобетонне покриття проїжджої частини загальною площею 1 050 кв. м, нове покриття тротуарів (750 кв. м), 18 люків оглядових колодязів і 7 нових зливостічних колодязів, відрихтовані старі та встановлені нові бортові камені, замінено понад 220 пог. м бордюрів.   

Зазначимо, що наразі  ремонтні роботи тривають в усьому місті. Так, на вулиці Газопоровідній у Подільському районі вже облаштовано дощову каналізацію, розширено проїжджу частину (від вул. Стеценка до вул. Синьоозерна), встановлено 46 нових опор освітлення. Зараз триває ремонт покриття дорожньої частини (45 400 кв. м), прокладення тротуарів (11 400 кв. м), облаштування зовнішнього освітлення, перекладення кабелів, благоустрій території. На це з міського бюджету цього року виділено 30,8 млн грн.

Також міська влада має намір капітально відремонтувати покриття проїжджої частини та тротуарів площі Перемоги. Цього року розпочався ремонт двох шляхопроводів біля станції метро «Святошин» (автомобільний та Ковельський через залізнодорожні шляхи).Завдяки ремонтним роботам буде посилено й мостове полотно з влаштуванням монолітної плити, гідроізоляцією конструкцій, заміною деформаційних швів, оновленням понад 6 тис. кв. м проїжджої частини та 1,25 тис.кв. м тротуарів. Крім того, планується продовжити виконання робіт на проспекті Перемоги в напрямку станції метро «Берестейська».

Перейти до спискуВерсiя для друку