Головна  →  Новини  →  17 травня 2019

Як вже повідомляла комунальна корпорація «Київавтодор», цієї весни автодорівці започаткували нововведення у генеральному прибиранні столичних вулиць та доріг - виконання миття вулиць із застосуванням миючих засобів

Завдяки їх використанню вдається видалити з дорожнього покриття масляні, жирові і графітові забруднення, кіптяву, наліт від вихлопних газів та залишки хлоридів.

Крім того, нові багатофункціональні машини «FordTrucks», завдяки яким виконується таке прибирання є набагато економнішими ніж старі поливомийні машини на базі «МАЗ» та «ЗІЛ», адже нова машина здатна обробити за один виїзд 26,6 тис. кв. покриття, тоді як показник старої техніки становить – 4 тис. кв. м.

Надважливий і інший аспект: миючі засоби абсолютно екологічно безпечні, не містять сульфатів, фосфатів та інших шкідливих речовин, працюють в мінімальних концентраціях. Вони вітчизняного виробництва і сертифіковані в Україні. Ці миючі засоби вже не один рік використовують ряд клінінгових компаній для миття фасадів будівель, а також для миття рухомого складу залізничного транспорту.

Більше про новинку у весняному генеральному прибиранні столичних вулиць і доріг у сюжеті «Столичних телевізійних новин» телеканалу «Київ».

Подробиці дивіться у відео за посиланням: https://www.facebook.com/kievavtodor/videos/2291587801096141/

Перейти до спискуВерсiя для друку