Головна  →  Новини  →  10 травня 2019

Вечірній Київ: "Які головні мости і шляхопроводи зараз ремонтує Київавтодор"

Вечірній Київ: "Які головні мости і шляхопроводи зараз ремонтує Київавтодор"

У цілодобовому режимі без вихідних у столиці тривають ремонтні роботи на мостах та шляхопроводах Києва. Зараз ремонтують шляхопровід на вул. Борщагівської та вул. Гетьмана, міст Метро через Русанівську протоку, Південний мостовий перехід.  

Південний міст

 

Як повідомляє КК «Київавтодор», на естакаді Південного мостового переходу проводять роботи з капітального ремонту 6-ти деформаційних швів. Автодорівці вже завершили розбирання конструкцій всіх 6-ти швів. Наразі змонтовано 3 нові конструкції деформаційних швів і проводяться роботи з їх армування. Інші 3 деформаційні шви знаходяться на стадії монтажу. Заміна деформаційних швів необхідна тому, що за десятиліття щоденної експлуатації та понаднормативного навантаження ці деталі вже технічно зносилися. Нові і сучасні влаштовують за технологією та підтримкою німецького виробника «Mayer».

Міст Метро через Русанівську протоку

 

За даними «Київавтодору», також ні на день не припиняються роботи на мосту Метро через Русанівську протоку, де дорожники проводять роботи з влаштування бортового каменю, монтажу і армування деформаційних швів, ремонту прогонових будов тощо. Роботи мають завершити на початку червня.

Естакада на вулиці Борщагівській

 

На естакаді, що на вул. Борщагівській, дорожники вже приступили до наступного етапу робіт – влаштуванню гідроізоляції. Після цього буде укладання декількох шарів асфальтового покриття, встановлення бордюрів, огорожі, пішохідних тротуарів, освітлення.

Пряме посилання на новину: https://vechirniy.kyiv.ua/news/yaki-holovni-mosty-i-shlyakhoprovody-zaraz-remontuye-kyivavtodor?fbclid=IwAR0ZjGQ_DeUYbV2AVIbzy6MAVt2RWuYDilL36oeSitq5czrQLHbY2DxpDFw

Перейти до спискуВерсiя для друку