Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Вулиця Сім”ї Кульженків в Оболонському районі столиці

Вулиця Сім”ї Кульженків в Оболонському районі столиці

Ще до недавнього часу стан дорожнього покриття вулиці скоріше можна було охарактеризувати, як його повна відсутність, і це доводять наведені нижче фото.

Проте зараз вулиця Сім”ї Кульженків кардинально змінилася. При цьому зміни носять комплексний характер, адже під час ремонту було влаштовано не тільки нову основу дорожнього одягу проїжджої частини і асфальтобетонне покриття, а й замінено інженерні комунікації, дощову каналізацію, встановлено нове сучасне LED-освітлення, зроблені тротуари для пішоходів тощо.

Наразі на об’єкті влаштовано два нижні шари покриття, попереду - влаштування верхнього шару. Крім того, дорожники завершують роботи з ремонту тротуарів та зовнішнього освітлення. Повний комплекс робіт на об’єкті буде завершено до кінця серпня поточного року.

Як зазначив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв, після завершення всіх робіт на вул. Сім’ї Кульженків з’явиться прямий виїзд на Велику кільцеву дорогу, яка наразі будується. Це значно розвантажить від автомобільного транспорту, у тому числі транзитного, вул. Полярну та проблемний транспортний вузол на площі Тараса Шевченка, а також зменшить на цій ділянці кількість заторів за рахунок перерозподілу транспортних потоків.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку