КМДА Київська міська державна адміністрація


28 березня 2019

ГЛАВКОМ: "Велодоріжки, нові тротуари: на вул. Заболотного триває капітальний ремонт"

ГЛАВКОМ: "Велодоріжки, нові тротуари: на вул. Заболотного триває капітальний ремонт"

На об’єкті тривають роботи з влаштування основи тротуарів та велодоріжки
Фото: Київавтодор

Після завершення ремонту вулиця матиме нове 3-х шарове дорожнє покриття

На вул. Академіка Заболотного у Києві триває капітальний ремонт. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

«Як всі роботи з реконструкції та капітального ремонту останніх років, роботи на вул. Академіка Заболотного мають комплексний характер, і після їх повного завершення вулиця матиме нове 3-х шарове дорожнє покриття, нові тротуари, зовнішнє освітлення і двосторонню велосипедну доріжку для любителів двоколісного транспорту», - розповіли автодорівці.


На сьогоднішній день на об’єкті тривають роботи з влаштування основи тротуарів та велодоріжки. Дорожньо-будівельні роботи проводяться одразу на 2-х ділянках – від Національного музею архітектури та побуту в Пирогові до вул. Метрологічної та від Одеської площі до вул. Івана Сірка.

У «Київавтодорі» зазначили, що значний обсяг робіт дорожники вже виконано: влаштовано 14 тис. кв. м основи тротуарів та 5 тис. кв. м основи майбутньої велодоріжки.

Пряме посилання на новину: https://glavcom.ua/kyiv/news/velodorizhki-novi-trotuari-na-vul-zabolotnogo-trivaje-kapitalniy-remont-foto-580418.html?fbclid=IwAR37-PmFbfuJKwzk_J5pclysB7hx9MkGwNb5vpJUMiOgujylCndjMhaEH0o



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.