Головна  →  Новини  →  15 березня 2019

На дворі II декада березня, проте вже майже місяць на об’єктах реконструкції та капітального ремонту тривають підготовчі роботи

На дворі II декада березня, проте вже майже місяць на об’єктах реконструкції та капітального ремонту тривають підготовчі роботи

В залежності від об’єкту - це заміна інженерних мереж, встановлення опор освітлення, демонтаж бортового каменю, фрезерування, влаштування основи дорожнього одягу тощо.

Наразі підготовчі роботи тривають на вулицях Туполєва, Чорнобильській, Івана Федорова, Заболотного, Сім’ї Кульженків, проспектах Палладіна та Правди. Зокрема, на вул. Чорнобильській продовжуються роботи з влаштування нової дощової каналізації, широкий спектр робіт виконують дорожники на вул. Туполєва – на об’єкті влаштовується дощова каналізація, нова основа дорожнього одягу, встановлюються нові опори освітлення тощо.

Нагадаємо, що упродовж 2019 року роботи з капітального ремонту очікують на вулиці Борщагівську, Милославську, Микільсько-Ботанічну, площі Софіївську, Дарницьку, Вокзальну, проспекти Степана Бандери та Космонавта Комарова, Столичне шосе. Крім того, роботи з реконструкції проводитимуться на Пейзажній алеї.

Іншим важливим об’єктом 2019 року стане початок будівництва автомобільної дороги між вул. Довбуша та Броварським проспектом.

Також у 2019 році активно продовжуватимуться роботи з ремонту штучних споруд, зокрема, триватиме розпочатий у 2018 році капітальний ремонт мосту Метро через Русанівську протоку, буде капітально відремонтовано шляхопроводи на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери, шляхопроводи на перетині вул. Богатирської та Оболонського проспекту, Борщагівській шляхопровід, пішохідний міст на перетині просп. Космонавта Комарова та вул. Миколи Василенка тощо.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку