КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2019

Належне облаштування місць виконання робіт – один з вагомих факторів забезпечення безпеки руху у місті

Належне облаштування місць виконання робіт – один з вагомих факторів забезпечення безпеки руху у місті

Існує чимало «дрібниць», які є не тільки звичайним показником цивілізованості, а й, що головне, безпеки. Повноцінне, якісне огородження місць виконання робіт на вулично-дорожній мережі – це безпека як водіїв, так і пішоходів.

Проте, на жаль, численні приватні підприємства облаштовують місця виконання робіт по-старому – старими дерев’яними бар’єрами, щитами, бетонними блоками, червоними мотузками, а в багатьох випадках і взагалі забувають про таку «дрібницю», наражаючи учасників дорожнього руху на небезпеку.

Щоб виправити ситуацію з неналежним облаштуванням місць виконання робіт сторонніми організаціями, наразі фахівцям шляхово-експлуатаційних підприємств корпорації надано повноваження щодо здійснення контролю за благоустроєм на балансових територіях (інспектори на громадських засадах).

На фото приклади небезпечного огородження місць виконання робіт, що зафіксовані фахівцями підприємств «Київавтодору» упродовж вихідних. До виконавців робіт вжито заходів відповідно до чинного законодавства України.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.