КМДА Київська міська державна адміністрація


21 лютого 2019

Активний дорожньо-будівельний сезон 2019 року ще попереду

Активний дорожньо-будівельний сезон 2019 року ще попереду

Проте, комунальна корпорація «Київавтодор» не чекає літа, а використовує несподівано теплу погоду лютого для виконання важливих підготовчих робіт на об’єктах реконструкції та капітального ремонту.

Зокрема, на вул. Туполєва та вул. Чорнобильській дорожники виконують роботи з прокладання нової дощової каналізації, а на вул. Заболотного продовжуються роботи з демонтажу тротуарів та встановлення бортового каменю.

Зазначимо, що практику розширення рамок дорожньо-будівльного сезону за рахунок завчасного виконання численних підготовчих робіт на об’єктах реконструкції та капітального ремонту «Київавтодор» застосовує вже останні декілька років. Завдяки такій організації робот затратні за часом підготовчі роботи, які не потребують теплої погоди, як заміна інженерних мереж, встановлення нових опор освітлення, демонтаж бортового каменю, фрезерування покриття, влаштування основи дорожнього одягу дорожники виконують наприкінці зими та початку весни. Це дозволяє автодорівцям вже в квітні-травні вийти на фінальний етап ремонтних робіт – асфальтування і загалом упродовж року відремонтувати більше об’єктів.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.