КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2019

Останнім часом у столиці почастішали випадки викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів

Останнім часом у столиці почастішали випадки викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів

Такі крадіжки періодично здійснюються у всіх районах міста.

Завдяки пильності представників Управління державної охорони 10.02.2019 на Столичному шосе було затримано осіб, котрі перевозили люки оглядових колодязів та не змогли пояснити походження свого вантажу. На місце негайно були викликані представники патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Комунальна корпорація «Київавтодор» висловлює щиру вдячність Управлінню державної охорони, зокрема співробітникам, котрі не допустили безслідного зникнення комунального майна і не дали можливості люкам відправитись на металобрухт.

Зазначимо, що упродовж 2018 року на вулично-дорожній мережі міста Києва було викрадено 1139 решіток зливоприймачів та люків оглядових колодязів, в результаті чого підприємствам комунальної корпорації «Київавтодор» нанесено збитків на суму 1,7 млн. грн.

При нагоді звертаємось до всіх небайдужих громадян реагувати на викрадення та відсутність зливоприймальних решіток та кришок оглядових колодязів, інформуючи правоохоронні органи (тел. 102) та КК «Київавтодор» за цілодобовим номером телефону 284-74-19 (диспетчерська служба).

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.