КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2019

Вечірній Київ: "Дорожники розчищають сніг на другорядних вулицях у столиці"

Вечірній Київ: "Дорожники розчищають сніг на другорядних вулицях у столиці"

У вихідні 395 одиниць спецтехніки та 56 бригад з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» не припиняли роботи з прибирання столиці від снігу. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

-Вранці 27 січня дорожники завершили роботи з очищення від снігу проїжджих частин магістральних вулиць міського та районного значення, наразі виконуються роботи на вулицях місцевого значення. Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання продовжують роботи з зимового утримання тротуарів, зупинок і пішохідних зон, що знаходяться на балансі підприємств корпорації, - зазначили в корпорації.

Підприємства КК «Київавтодор» вживають всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного та комфортного пересування містом киян і гостей столиці.

Комунальна корпорація «Київавтодор» закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах, а також не паркувати власні автомобілі обабіч вулиць та доріг та у непередбачених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пряме посилання на новину: https://vechirniykiev.com.ua/news/dorozhnyky-rozchyshchayut-snih-na-druhoryadnykh-vulytsyakh-u-stolytsi?fbclid=IwAR0IOmfuLx55gG4DdLObEsKt-Aup1M_pti976XVeAWe1qQOkyzl9Ho01Kkg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.