КМДА Київська міська державна адміністрація


27 січня 2019

ГЛАВКОМ: "Столичні дорожники похвалились боротьбою зі снігом"

ГЛАВКОМ: "Столичні дорожники похвалились боротьбою зі снігом"

Проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки
У неділю роботи з очищення продовжаться

У Києві дорожні служби ввечері 26 січня вийшли на маршрути для очищення доріг і тротуарів від снігу. Так, 383 одиниці спецтехнiки та 30 бригад з ручного прибирання не припиняли роботи з очищення столичної вулично-дорожньої мережі, йдеться у повідомленні комунальної корпорації «Київавтодор».

Упродовж ночi роботи проводились як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та мiсцевого значення, заявили там.

Вночі в усіх районах столицi проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання наземних переходiв, сходових маршiв, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманнi підприємств корпорацiї.

Сьогодні вдень роботи продовжить денна зміна автодорівців, обіцяють в «Київавтодорі».

Пряме посилання на новину: https://glavcom.ua/kyiv/news/stolichni-dorozhniki-pohvalilis-borotboyu-z-snigom-foto-564572.html?fbclid=IwAR376sEQ2BDPeI6GAtvAWrxgHAZzqquSvEDQynJCi-eDiNTL_RwUDATWabo



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.