Головна  →  Новини  →  27 січня 2019

Вечірній Київ: "Сніг перевів дорожників на цілодобовий режим: киян просять не заважати"

Вечірній Київ: "Сніг перевів дорожників на цілодобовий режим: киян просять не заважати"

383 одиниці спецтехніки та 30 бригад з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор» цілодобово працюють на дорогах та вулицях столиці. Про це повідомили у комунальній корпорації.

-Великогабаритна спецтехніка задіяна для роботи на дорогах та штучних спорудах міста. Трактори, мінінавантажувачі та машини «Bucher», а також бригади з ручного прибирання обробляють та прибирають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, наземні та підземні пішохідні переходи, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації, - зазначають у прес-службі корпорації.

Враховуючи, що на сьогодні, 27 січня, прогнозують посилення снігопаду,  дорожники наполегливо звертається до водіїв з проханням не залишати власні автівки обабіч вулиць та доріг, адже це створює значні перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання столиці вiд снігу.

Пряме посилання на новину: https://vechirniykiev.com.ua/news/snih-pereviv-dorozhnykiv-na-tsilodobovyy-rezhym-kyyan-prosyat-ne-zavazhaty?fbclid=IwAR3jgSeFmYQ4TjiSg5OgCbyhH2qu53zWRICIbK5_-BqMHF8KaliRrk8wS2E

Перейти до спискуВерсiя для друку