КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2019

Ранок четверга, 24 січня

Ранок четверга, 24 січня

Дороги та вулиці столиці прибрані від снігу. Громадський та приватний транспорт безперешкодно рухається дорогами столиці.

Щоб зранку Київ жив звичайним життям, упродовж всієї ночі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» не припиняли роботи з подолання наслідків сніжної негоди.

406 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і 74 бригади з ручного прибирання підприємств «Київавтодору», не зупиняючись ні на хвилину, протягом ночі прибирали вулично-дорожню мережу міста Києва від снігу.

На всіх вулицях магістрального значення роботи проводилися великими колонами снігоприбиральної техніки – це найефективніший спосіб прибирання проїжджих частин доріг від снігу. На більш вузьких вулицях працювали малі колони спецтехніки.

Одночасно з прибиранням доріг від снігу тривали роботи з приведення в належний стан після снігопаду тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства «Київавтодору». Для цього автодорівці задіяли як малогабаритну снігоприбиральну техніку – трактори та багатофункціональні машини Bucher, так і бригади з ручного прибирання.

Результат злагодженої роботи говорить сам за себе - станом на 05.00 год. ранку 24 січня дорожники повністю розчистили від снігу магістральні вулиці міського та районного значення, завдяки чому громадський і приватний транспорт безперешкодно рухається дорогами столиці. Наразі продовжуються роботи на вулицях місцевого значення. Працівники з ручного прибирання продовжують зимове утримання наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів та пішохідних зон, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Комунальна корпорація «Київавтодор» дякує всім власникам транспорних засобів, хто цієї ночі не залишив власні автомобілі обабіч вулиць та доріг, прискоривши тим самим процес прибирання. Враховуючи, що роботи тривають, сподіваємось, що кількість свідомих автовласників буде збільшуватися.

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.