Головна  →  Новини  →  23 січня 2019

Вечірній Київ: "Киян просять не паркувати авто вздовж вулиць: цілу ніч працюватимуть колони спецтехніки"

Вечірній Київ: "Киян просять не паркувати авто вздовж вулиць: цілу ніч працюватимуть колони спецтехніки"

У Києві продовжується заметіль. Спецтехніка та бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують розчищати вулиці від снігу.

-Роботи не припинятимуться і уночі, щоб зранку кияни та гості столиці могли безпечно і комфортно пересуватись містом та не відчували наслідків сніжної негоди. Після завершення вечірньої години «пік» на всіх магістральних вулицях загальноміського та районного значення дорожники проводитимуть прибирання снігу великими колонами спецтехніки, - повідомили в прес-службі КК «Київавтодор».

Трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, машини «Bucher» та бригади з ручного прибирання забезпечуватимуть прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходових маршів, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, що утримуються підприємствами корпорації.

До слова дорожники наполегливо звертається до власників транспортних засобів сьогодні вночі не залишати власний автотранспорт обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати спецтехніці прибирати місто від снігу.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyyan-prosyat-ne-parkuvaty-avto-vzdovzh-vulyts-tsilu-nich-pratsyuvatymut-kolony-spetstekhniky?fbclid=IwAR3RnedqYi9O2VMWyRQU64d-ea5hVom7-cEgYtR1WkuFR4fFInByq2AyMeU

Перейти до спискуВерсiя для друку