Головна  →  Новини  →  23 січня 2019

Вечірній Київ: "Приватні авто не поступаються снігоприбиральній техніці"

Вечірній Київ: "Приватні авто не поступаються снігоприбиральній техніці"

У центрі столиці працює великогабаритна снігоприбиральна техніка. Трактори навіть розчищають тротуари - снігу намело стільки, що лопатами не впоратися.

Після завершення вечірньої години «пік» на всіх магістральних вулицях загальноміського та районного значення дорожники прибирають сніг великими колонами спецтехніки. Про це повідомили в прес-службі КК «Київавтодор»

Трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, машини «Bucher» та бригади з ручного прибирання забезпечуватимуть прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходових маршів, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, що утримуються підприємствами корпорації, - зазначили в прес-службі.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до власників транспортних засобів сьогодні вночі не залишати власний автотранспорт обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати спецтехніці прибирати місто від снігу.

Хоча, не всі воді "чують" ці прохання - навіть на центральних вулицях припарковані десятки авто. Водії неохоче або й взагалі не поступаються снігоприбирачам. 

Фото Бориса Корпусенка

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/pryvatni-avto-ne-postupayut-sya-snihoprybyral-niy-tekhnitsi?fbclid=IwAR3ya6e23YnLviSQr8SFl4xzlJw6dZXkPWfAvAaM2qQwrDZkR6ez9O8rTCY

Перейти до спискуВерсiя для друку