КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2019

З 00.30 ночі 23 січня підприємства «Київавтодору» в активній роботі: в усіх районах столиці тривають роботи з прибирання доріг та вулиць столиці від снігу

З 00.30 ночі 23 січня підприємства «Київавтодору» в активній роботі: в усіх районах столиці тривають роботи з прибирання доріг та вулиць столиці від снігу

Опівночі Київ розпочало засипати снігом. Слідкуючи за синоптичною ситуацією, спецтехніка «Київавтодору» була завчасно розташована на вихідних позиціях, що дало змогу оперативно розпочати роботи з обробки протиожеледними матеріалами столичних доріг для недопущення утворення ожеледиці та снігових накатів.

Протягом 2-х годин, до 2-ої години ночі посипальними матеріаламии були оброблені всі магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, спуски і підйоми, вулиці, якими курсує громадський транспорт.

Після обробки спецтехніка «Київавтодору» розпочала наступний етап робіт - прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. 387 одиниць спецтехніки та 54 бригади з ручного прибирання були задіяні до роботи.

Для більш ефективної роботи з 03.00 до 05.00 в усіх районах міста очищення дорожньої мережі проводилось колонами спецтехніки у кількості 4-7 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг. Крім того, особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг без перешкод працювати.

Паралельно з прибиранням доріг дорожники проводили механізоване та ручне прибирання підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

За прогнозом синоптиків, сніжитиме у столиці до ночі 24 січня. Крім того, вдень очікується посилення снігопаду. Враховуючи погодні умови, Постійною комісією з Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА попередньо прийнято рішення про обмеження в’їзду вантажного транспорту у місто Київ з 17.00 до 21.00.

Наразі автодорівці продовжують роботи, триває повторна обробка та прибирання від снігу балансових територій.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки!

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.