Головна  →  Новини  →  17 січня 2019

Взимку спектр робіт підприємств «Київавтодору» визначається погодними умовами

Взимку спектр робіт підприємств «Київавтодору» визначається погодними умовами

Якщо йде сніг, дорожники спрямовують всі свої сили на якісне зимове утримання балансових територій, якщо сніжна погода «покидає» столицю, до зимового утримання додається інший важливий аспект – оперативне виконання робіт з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань дорожнього покриття.

Важливо, що завдяки суттєвому збільшенню упродовж останніх 3-х років виконання робіт з капітального та середнього ремонтів, кількість вулиць, які потребують аварійного ямкового ремонту постійно зменшується. Водії вже не скаржаться на дорожнє покриття на Повітрофлотському проспекті або шляхопроводі на просп. Науки, вул. Васильківській чи вул. Стрілецькій, бульв. Дружби Народів, Набережному шосе, вул. Олени Теліги, Русанівській набережній, вул. Раїси Окіпної та численних інших столичних дорогах.

Проте, на тих вулицях, які ще чекають на свій капремонт, дорожники виконують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань дорожнього покриття, і це забезпечує його безаварійний стан до планового ремонту.

Зазначимо, що для зменшення незручностей для водіїв, підприємства «Київавтодору» виконують такі роботи у цілодобовому режимі.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку