Головна  →  Новини  →  16 січня 2019

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують у цілодобовому режимі роботи з зимового утримання столичних вулиць і доріг

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують у цілодобовому режимі роботи з зимового утримання столичних вулиць і доріг

Ще на світанку 16 січня, поки активне життя у місті не наступило і дороги Києва не заполонили автомобілі, дорожники превентивно обробили найбільш небезпечні з погляду утворення ожеледі ділянки вулично-дорожньої мережі – мости, шляхопроводи, спуски та підйоми.

Паралельно зі снігоприбиральною технікою працювали і 56 бригад з ручного прибирання - вони забезпечували зимове утримання наземних переходів, сходових маршів, тротуарів і зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

А вже зранку середи, 16 січня, в деяких районах міста пройшов традиційний для цьогорічної зими невеликий сніг.

387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки підприємств «Київавтодору» чергують сьогодні у столиці. В залежності від погодних умов і інтенсивності опадів всі вони залучаються до активної роботи.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за станом дорожнього покриття та вживають всіх необхідних заходів для його належного зимового утримання.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку