Головна  →  Новини  →  12 січня 2019

УКРІНФОРМ: На дорогах Києва працюють солерозкидачi та снігоприбиральна техніка

УКРІНФОРМ: На дорогах Києва працюють солерозкидачi та снігоприбиральна техніка
На дорогах і вулицях Києва сьогодні працюють 48 бригад із ручного прибирання і залежно від потреби до робіт залучатимуть снігоприбиральну та допоміжну техніку.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КК «Київавтодор».

"На вулично-дорожній мережі столиці сьогодні працюють 48 бригад із ручного прибирання та, залежно вiд iнтенсивностi снiгу, упродовж дня до робіт залучатимуть до 390 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ще на світанку підприємства «Київавтодору» провели превентивну обробку вулиць і доріг посипальними матеріалами.

Наголошується, що роботи проводяться одночасно в усіх районах Києва. Крім того, існує чітка послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу: першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, де проходять маршрути громадського транспорту. Після цього прибирають вулиці районного, а потім - місцевого значення.

Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна і бригади з ручного прибирання. Вони проводять прибирання від снігу та обробку посипальними матеріалами пiдходiв до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

«Київавтодор» просить водіїв не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пряме посилання на новину: https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2618187-na-dorogah-kieva-pracuut-solerozkidaci-ta-snigopribiralna-tehnika.html

Перейти до спискуВерсiя для друку