Головна  →  Новини  →  10 січня 2019

Невеликий сніг, висока вологість та температура повітря -9*С – такі погодні умови панують у столиці зранку 10 січня

Невеликий сніг, висока вологість та температура повітря -9*С – такі погодні умови панують у столиці зранку 10 січня

Щоб не допустити утворення небезпечної ожеледі на дорогах міста, ще на світанку, коли місто відпочивало і дорожній трафік мінімальний, підприємствами «Київавтодору» було проведено превентивну обробку мостів, шляхопроводів, спусків, підйомів, вулиць, якими курсують маршрути громадського транспорту та інших аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі.

Паралельно з обробкою протиожеледними матеріалами дорожнього покриття дорожники проводили механізоване та ручне прибирання тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». Завдяки цим заходам пішоходи та пасажири громадського транспорту зранку безпечно пересуваються містом.

Наразі автодорівці продовжують роботи з зимового утримання. 383 одиниці снігоприбиральної і допоміжної техніки та бригади з ручного прибирання чергують сьогодні у столиці. Підприємства «Київавтодор» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного пересування киян і гостей столиці містом.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку