Головна  →  Новини  →  8 січня 2019

ГЛАВКОМ: "З початку зими з вулиць Києва вивезено майже 33 тисячі т снігу"

ГЛАВКОМ: "З початку зими з вулиць Києва вивезено майже 33 тисячі т снігу"

На вулицях Києва працює снігоприбиральна техніка
Фото: Київавтодор
На дорогах столиці працюють 384 одиниці снігоприбиральної та допоміжної техніки

Сніжна погода не покидає Київ. Періодично невеликий сніг іде в різних районах міста, тримаючи підприємства «Київавтодору» у «бойовій готовності». Про це повідомляє прес-служба корпорації.

384 одиниці снігоприбиральної та допоміжної техніки, а також 65 бригад з ручного прибирання чергують сьогодні у столиці, виконуючи роботи з зимового утримання столичних вулиць та доріг.

«Враховуючи мінусову температуру і велику вологість повітря, дорожники постійно слідкують за станом дорожнього покриття і, за необхідності проводять його обробку протиожеледними матеріалами. Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання задіяні до роботи на тротуарах, зупинках громадського транспорту, пішохідних зонах, які обслуговують підприємства корпорації», - інформують у «Київавтодорі».

Підприємствами «Київавтодору» упродовж 5-8 січня було витрачено 3845 т солі та 4481 т піскосоляної суміші.

Також тривали роботи з вивезення снігу. Загалом з початку зимового періоду автодорівцями вивезено з вулично-дорожньої мережі 32896 т снігу.

Пряме посилання на новину: https://glavcom.ua/kyiv/news/z-pochatku-zimi-z-vulic-kijeva-vivezeno-mayzhe-33-tonni-snigu-foto-559199.html?fbclid=IwAR0LDBp8WpABodCcj1jLnQNnYp9tykKIg9OkluFYTsuTTg-nWRODy0Nj67c

Перейти до спискуВерсiя для друку