Головна  →  Новини  →  8 січня 2019

Сніжна погода не покидає Київ

Сніжна погода не покидає Київ

Періодично невеликий сніг іде в різних районах міста, тримаючи підприємства «Київавтодору» у «бойовій готовності». 384 одиниці снігоприбиральної та допоміжної техніки, а також 65 бригад з ручного прибирання чергують сьогодні у столиці, виконуючи роботи з зимового утримання столичних вулиць та доріг.

Враховуючи мінусову температуру і велику вологість повітря, дорожники постійно слідкують за станом дорожнього покриття і, за необхідності, проводять його обробку протиожеледними матеріалами.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання задіяні до роботи на тротуарах, зупинках громадського транспорту, пішохідних зонах, які обслуговують підприємства корпорації.

Згідно прогнозом гідрометцентру, циклон, якій приніс до столиці різдвяні снігопади, вже позаду. Щоб не допустити протягом 5-8 січня ожеледиці на дорогах міста і забезпечити безпечне пересування киян та гостей столиці, підприємствами «Київавтодору» упродовж цих днів було витрачено 3845 т солі та 4481 т піскосоляної суміші.

Також тривали роботи з вивезення снігу. Загалом з початку зимового періоду автодорівцями вивезено з вулично-дорожньої мережі 32896 т снігу.

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку