Головна  →  Новини  →  6 січня 2019

Вечірній Київ: "Снігопад у Києві не припиняється: дорожні служби всю ніч працювали"

Вечірній Київ: "Снігопад у Києві не припиняється: дорожні служби всю ніч працювали"

Рiздво столиця зустрічатиме зі снігом. Святковий настрій панує у мiсті, і сніг додає усім гарних, позитивних емоцій.

 Як повідомляє прес-служба корпорації, щоб столиця радісно зустрічала Рiздво, підприємства «Київавтодору» цими святковими днями працюють у посиленому режимi.

З вечора 5 сiчня, коли снiгопад набрав силу, автодорiвцi працюють без перепочинку: 392 одиниці спецтехнiки та бригади з ручного прибирання долають наслiдки негоди, не припиняючи iнтенсивнi роботи з прибирання вiд снiгу в усiх районах мiста.

Упродовж ночi роботи проводились як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та мiсцевого значення.

Для більш ефективної роботи та враховуючи інтенсивність снiгопаду, уночi в усіх районах столицi проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання наземних переходiв, сходових маршiв, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманнi підприємств корпорацiї.

За прогнозом синоптиків, cнiжитиме у столиці майже весь день. Отже автодорівці продовжують роботи.

Щоб мати змогу оперативно та якiсно проводити роботи з прибирання столицi вiд снiгу, комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водiїв з проханням не залишати власнi автомобілі обабiч вулиць і доріг, aдже це ускладнює i заважає роботі снігоприбиральної техніки!

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/snihopad-u-kyyevi-ne-prypynyayet-sya-dorozhni-sluzhby-vsyu-nich-pratsyuvaly?fbclid=IwAR0_VvohuIAFKMV3eTquUgIKgU2_Mb6qyxrmWwFcaQfW9SUKe47H0U9tqRo

Перейти до спискуВерсiя для друку