КМДА Київська міська державна адміністрація


6 січня 2019

Рiздво столиця зустрічатиме зі снігом

Рiздво столиця зустрічатиме зі снігом

Святковий настрій панує у мiсті, і сніг додає усім гарних, позитивних емоцій.

Щоб столиця радісно зустрічала Рiздво, підприємства «Київавтодору» цими святковими днями працюють у посиленому режимi.

З вечора 5 сiчня, коли снiгопад набрав силу, автодорiвцi працюють без перепочинку: 392 одиниці спецтехнiки та бригади з ручного прибирання долають наслiдки негоди, не припиняючи iнтенсивнi роботи з прибирання вiд снiгу в усiх районах мiста.

Упродовж ночi роботи проводились як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та мiсцевого значення.

Для більш ефективної роботи та враховуючи інтенсивність снiгопаду, уночi в усіх районах столицi проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання наземних переходiв, сходових маршiв, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманнi підприємств корпорацiї.

За прогнозом синоптиків, cнiжитиме у столиці майже весь день. Отже автодорівці продовжують роботи.

Щоб мати змогу оперативно та якiсно проводити роботи з прибирання столицi вiд снiгу, комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водiїв з проханням не залишати власнi автомобілі обабiч вулиць і доріг, aдже це ускладнює i заважає роботі снігоприбиральної техніки!

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.