КМДА Київська міська державна адміністрація


5 січня 2019

TheWorldNews.net: Сніг у Києві вивів на вулиці майже 400 одиниць техніки

TheWorldNews.net: Сніг у Києві вивів на вулиці майже 400 одиниць техніки

Роботи тривають одночасно в усіх районах міста

Підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі. Враховуючи погіршення погодних умов, вдень автодорівці збільшили кількість спецтехніки, і наразі 387 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки, а також бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з оброблення посипальними матерiалами та прибирання столиці від снігу. Про це йдеться у повідомленні «Київавтодору».

Роботи тривають одночасно в усіх районах міста, великогабаритна спецтехніка задіяна до прибирання столичних доріг i мостів, малогабаритна техніка працює на тротуарах, пішохідних зонах та зупинках громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

У разі посилення снігопаду роботи з очищення столичних доріг від снігу проводитимуться колонами спецтехніки.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звернулася до власників транспортних засобів з проханням не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пряме посилання на статтю: https://theworldnews.net/ua-news/snig-u-kiievi-viviv-na-vulitsi-maizhe-400-odinits-tekhniki?fbclid=IwAR1vLEod4NvTk6imMYpD4htFMK-OEfIySSMovgGcYgsWPryt-cAtzhv6URk



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.