Головна  →  Новини  →  4 січня 2019

У засобах масової інформації та соціальних мережах поширюється інформація про незадовільний технічний стан вул. Урлівської

У засобах масової інформації та соціальних мережах поширюється інформація про незадовільний технічний стан вул. Урлівської

https://zik.ua/…/u_kyievi_iz_gumorom_vidznachyly_den_narodz…
https://www.autocentre.ua/…/neobychnyj-prazdnik-v-stolitse-…

Комунальна корпорація «Київавтодор» інформує, що ділянка вул. Урлівської, фото якої публікують ЗМІ, не знаходиться на балансовому утриманні підприємств комунальної корпорації «Київавтодор».

Зазначимо, що це не єдиний випадок, коли після будівництва нових житлових комплексів, забудовники не виконують взяті на себе зобов’язання, а саме будівництво інфраструктури, у тому числі доріг, внаслідок чого ділянки не передаються на баланс комунальних підприємств міста.

На сьогоднішній день саме така ситуація має місце на вул. Урлівській на ділянці від вул. Анни Ахматової до вул. Здолбунівської, на вул. Драгоманова на ділянці від будинку №8 до вул. Здолбунівської, повністю вулиці Чавдар та Олени Пчілки. Також не знаходиться на балансовому утриманні підприємств КК «Київавтодор» Дарницьке шосе і Залізнично-автомобільний мостовий перехід через р. Дніпро в напрямку лівого берега – дані об’єкти знаходяться на балансі забудовника - Південно-західної залізниці.

Перейти до спискуВерсiя для друку