КМДА Київська міська державна адміністрація


2 січня 2019

Багато об’єктів вбралися у новий дорожній одяг у 2018 році

Вулиці Олени Теліги, Ярославів Вал, Леонтовича, Назарівська, Генерала Родимцева, Володимирська, Вифлеємська, бульв. Вернадського, просп. Тичини, Набережне шосе, транспортні розв'язки біля станцій метро «Харківська», «Позняки», «Осокорки» та багато інших об’єктів вбралися у новий дорожній одяг у 2018 році.

Продовжуються масштабні роботи з реконструкції та капітального ремонту на вулицях Алматинській, Заболотного, Туполєва, Сім’ї Кульженків, проспектах Палладіна та Правди, мосту Метро через Русанівську протоку. Ці об’єкти є перехідними і повний комплекс робіт на них буде завершено у 2019 році.
Також вперше за останні десятиріччя протягом одного року в рамках капітального та поточного (середнього) ремонту відремонтовано 19 штучних споруд, зокрема, шляхопровід на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, три шляхопроводи на транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, шляхопровід на перетині просп. Комарова та бульв. Гавела, 4 пішохідні мости на перетині просп. Перемоги та Кільцевої дороги тощо.

Упродовж всього року за ремонтними роботами та змінами у дорожній галузі столиці уважно спостерігали журналісти телеканалу «Київ». Подробиці у «Столичних телевізійних новинах. Річневик».

Подробиці дивіться у відео за посиланням: https://www.facebook.com/kievavtodor/videos/742300662822163/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.