Головна  →  Новини  →  29 грудня 2018

Вечірній Київ: "Кілька сотень прибиральних машин цілодобово чергує на дорогах столиці"

Вечірній Київ: "Кілька сотень прибиральних машин цілодобово чергує на дорогах столиці"

У Києві зранку знову ішов дрібний сніг. Крім того, температура повітря упродовж дня буде триматися на рівні -1*С+1*С - погодні умови, які вимагають від дорожників підвищеного контролю за станом вулично-дорожньої мережі. Про це пише прес-служба «Київавтодору».

Щоб забезпечити безпечний рух транспорту, зранку підприємствами «Київавтодору» була оперативно проведена обробка протиожеледними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів.

Сьогодні на чергуванні знаходяться 330 одиниць снігоприбиральної техніки та 438 працівників з ручного прибирання – вони забезпечуватимуть зимове утримання вулиць і доріг столиці упродовж дня.

За прогнозом гідрометцентру, найближчими вихідними днями у столиці збережеться мінлива погода, можливий невеликий сніг. Упродовж святкових днів всі підприємства «Київавтодору» працюватимуть у цілодобовому режимі, у разі інтенсивних снігопадів вся спецтехніка та бригади з ручного прибирання працюватимуть у посиленому режимі та забезпечуватимуть оперативне прибирання столиці від снігу.

Пряме посилання на статтю: https://vechirniykiev.com.ua/news/kil-ka-soten-prybyral-nykh-mashyn-tsilodobovo-cherhuye-na-dorohakh-stolytsi?fbclid=IwAR3-EMMM4q_KY-HVNkU3gjOl0uyEKA_L2VgXphiXa4lqrfiRDWBIIk5vDIU

Перейти до спискуВерсiя для друку