Головна  →  Новини  →  26 грудня 2018

З ночі 23 грудня підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі

З ночі 23 грудня підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі

У залежності від інтенсивності снігопаду до роботи були задіяні від 365 до 389 одиниць велико- та малогабаритної техніки і від 55 до 63 бригад з ручного прибирання загальною кількістю від 420 до 470 осіб. Для недопущення ожеледиці та забезпечення безпечного руху транспорту та пересування киян і гостей столиці містом було використано 3800 тонн солі і 4,5 тисячі тонн піщано-соляної суміші. Крім того, сьогодні вночі були розпочаті роботи з вивезення снігу. Зазначу, що з початку зимового сезону в Києві вже вивезено 27 тисяч тонн снігу», – повідомив генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор".

Як зазначив Олександр Густєлєв, важливі для якісного оперативного прибирання вулично-дорожньої мережі столиці від снігу і заходи, які «Київавтодор» застосовує останні 3 роки: це і завчасний виїзд спецтехніки на позиції, що дає змогу оперативно приступити до обробки доріг протиожеледними матеріалами; і завчасна превентивна обробка вулично-дорожньої мережі посипальними матеріалами; і збільшення малогабаритної спецтехніки, яка дозволяє здійснювати механізоване прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту, пішохідних зон тощо.

Щодо спецтехніки, яку використовує «Київавтодор», очільник корпорації зазначив, що за останні 4 роки за кошти міського бюджету було придбано 221 одиницю нової сучасної техніки, із них 154 одиниці – для зимового утримання. Це новітня техніка, яка має більш високу потужність і функціональність.

Також, враховуючи що в останні роки кількість майданчиків для складування снігу в Києві зменшилася із 37 до 24 одиниць, вже придбано 2 мобільні снігоплавильні установки, які працюватимуть у різних районах міста залежно від необхідності.

За словами Олександра Густєлєва, «Київавтодор» готовий до наступних снігопадів. Усі підприємства корпорації забезпечені достатньою кількістю посипальних матеріалів і, враховуючи попередній прогноз погоди, працюватимуть у новорічні дні у посиленому режимі.

За інформацією: 

https://kyivcity.gov.ua/news/oleksandr_gustyelyev_protyagom_vikhidnikh_do_roboti_z_podolannya_naslidkiv_snigopadu_bulo_zalucheno_389_odinits_spetstekhniki_ta_do_63_brigad_z_ruchnogo_pribirannya.html?fbclid=IwAR27ivyGWP3Pj8jEwEftt4efqsOZBm83kZ2qn7jK6vdiLMAkIfT0-MXJWPI

Перейти до спискуВерсiя для друку