КМДА Київська міська державна адміністрація


25 грудня 2018

Радіо Київ: 389 одиниць спецтехніки та 55 бригад «Київавтодору» прибирають місто від снігу

Радіо Київ: 389 одиниць спецтехніки та 55 бригад «Київавтодору» прибирають місто від снігу

389 одиниць спецтехніки та 55 бригад з ручного прибирання підприємств КК «Київавтодор»  не припиняють роботи з прибирання столиці від снігу. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Ще зранку дорожники завершили роботи з очищення від снігу магістральних вулиць міського та районного значення, наразі завершуються роботи на вулицях місцевого значення.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання продовжують роботи з зимового утримання тротуарів, зупинок і пішохідних зон.

Уночі триватиме наступний етап робіт – вивезення снігу.

Щоб безперешкодно проводити ці роботи, комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням не залишати власні автомобілі обабіч вулиць і доріг.

Підприємства «Київавтодору» уважно слідкують за синоптичною ситуацією та вживають усіх необхідних заходів для безпечного та комфортного пересування містом.

Пряме посилання на статтю: http://radio.kiev.fm/news/389-odinic-spectehniki-ta-55-brigad-kiivavtodoru-pribiraut-misto-vid-snigu-73429?fbclid=IwAR0rbx8bUDXa0eIge4QE2pJduE_AKFSSe8SQIcFmduspuvM60AW7NN_0wrA



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.