КМДА Київська міська державна адміністрація


25 грудня 2018

ГЛАВКОМ: "Снігопад у Києві: у дорожників була «гаряча» ніч"

ГЛАВКОМ: "Снігопад у Києві: у дорожників була «гаряча» ніч"

Очищення проводилось великими та малими колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць 
Фото: Київавтодор
Автодорівці продовжують роботи з зимового утримання та уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста

У ніч на 25 грудня 365 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки підприємств «Київавтодору» розчищали столицю від снігу. Про це повідомляє прес-служба комунальної корпорації.

«Святкова ніч 25 грудня для підприємств «Київавтодору» була по справжньому «гарячою»: 365 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і бригади з ручного прибирання ні на хвилину не припиняли роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці», - йдеться в повідомленні.

«Одночасно з прибиранням від снігу доріг тривали роботи з очищення тротуарів, наземних переходів, зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації. До цих робіт були задіяні машини Bucher, трактори та мінінавантажувачі, у тому числі 54 одиниці нової техніки, яку «Київавтодор» закупив восени цього року», - зазначили у корпорації.

Бригади з ручного прибирання проводили обробку та прибирання від снігу сходових маршів, підходів до підземних пішохідних переходів та інших місць загального користування, на яких неможливо використання спецтехніки.

Наразі сніг у столиці зупинився, проте автодорівці продовжують роботи з зимового утримання та уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста, інформує «Київавтодор».

Пряме посилання на статтю: https://glavcom.ua/kyiv/news/snigopad-u-kijevi-u-dorozhnikiv-bula-garyacha-nich-foto-video-555965.html?fbclid=IwAR0GI-XOGwA-9fzR-hiPNh0ZGoGucdDid8QAo6P8ZzK6-450OVPHeWarjNY



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.