КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2018

Після невеликої паузи у Києві знову сніжить

Після невеликої паузи у Києві знову сніжить

На вулицях з інтенсивним трафіком великогабаритна спецтехніка «Київавтодору» знаходиться на вихідних позиціях, щоб у разі посилення опадів мати можливість негайно приступити до чергової обробки протиожеледними матеріалами.

В той же час малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з зимового утримання: постійно прибираються та, у разі необхідності, посипальними матеріалами обробляються тротуари, наземні пішохідні переходи, сходові марші, зупинки громадського транспорту, які обслуговуються підприємства «Київавтодору».

Станом на 11.00 у столиці працює 359 одиниць снігоприбиральної техніки та 70 бригад з ручного прибирання. Упродовж дня вони, а за потреби і допоміжна техніка, забезпечуватимуть прибирання столиці від снігу.

До речі, у другій половині дня синоптики прогнозують посилення снігопаду, тож попереду у дорожників чергова безсонна ніч.

Враховуючи проноз погоди, комунальна корпорація «Київавтодор» в чергове звертається до всіх власників транспортних засобів не паркуватися обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки!

Подробиці в фотоальбомі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.