Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

Сніг у столиці прибирають 363 одиниці техніки «Київавтодору» та 250 одиниць – інших комунальних служб

Сніг у столиці прибирають 363 одиниці техніки «Київавтодору» та 250 одиниць – інших комунальних служб

На вулично-дорожній мережі столиці працюють 363 одиниці снігоприбиральної підприємств КК «Київавтодор», а також 250 одиниць техніки інших комунальних служб. Про це сьогодні під час прес-брифінгу повідомив генеральний директор комунальної корпорації Олександр Густєлєв.

«Зараз на вулично-дорожній мережі столиці працюють 363 одиниці техніки, 73 бригади з ручного прибирання у складі 502 осіб. Також додатково залучено 250 одиниць техніки інших комунальних служб, які працюють на дорогах, тротуарах, у парках міста Києва», – зазначив він.

За словами Олександра Густєлєва, техніка «Київавтодору» о 04:50 в очікуванні снігопаду була розміщена на вихідних позиціях, щоб оперативно розпочати роботи на проїжджій частині міста. Уночі було виконано превентивну обробку доріг та тротуарів сіллю та піщано-соляною сумішшю, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Нагадаємо, за прогоном Укргідрометцентру, сніг ітиме у столиці упродовж найближчих двох діб – відповідно не припинятимуться роботи з прибирання міста.

У комунальній корпорації просять водіїв і пішоходів бути уважними та обережними на дорогах. Власників транспортних засобів закликають не залишати автомобілі обабіч вулиць та доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Припарковані з порушеннями Правил дорожнього руху машини, які заважатимуть прибиранню, будуть евакуйовуватись патрульною поліцією Києва.

За інформацією:

https://kyivcity.gov.ua/news/snig_u_stolitsi_pribirayut_363_odinitsi_tekhniki_kivavtodoru_ta_250_odinits__inshikh_komunalnikh_sluzhb.html?fbclid=IwAR1ynkky5eJwY5RHPbuyhsAh-vLEk8ruj6sCOkYRMU5eU1FrJAP1s2nwqJk

Перейти до спискуВерсiя для друку