КМДА Київська міська державна адміністрація


12 грудня 2018

ГЛАВКОМ: "У Києві сніжить: спецтехніка вже на дорогах"

ГЛАВКОМ: "У Києві сніжить: спецтехніка вже на дорогах"

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання обробляють тротуари
Фото: Київавтодор

«Київавтодор» з 5-ї години ранку обробляє дороги протиожеледними матеріалами

У середу, 12 грудня, на світанку у Києві почало сніжити. Як повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор», їхня техніка вже працює на столичних вулицях.

«Завчасно, ще о 05.00 год. ранку, спецтехніка підприємств «Київавтодору» була розташована на вихідних позиціях, а на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах - проведена обробка протиожеледними матеріалами», - йдеться в повідомленні.

З 06:15 триває обробка доріг та вулиць столиці посипальними матеріалами для недопущення утворення ожеледиці та забезпечення безпечного руху транспорту.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання обробляють тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів та зупинки громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Нагадаємо, за інформацією Українського гідрометцентру, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

Пряме посилання на статтю: https://glavcom.ua/kyiv/news/u-kijevi-snizhit-spectehnika-vzhe-na-dorogah-foto-552443.html?fbclid=IwAR23DIv67leztdP4-dEnUfxrqIXdlWjsBsCTIORiYLj0Mbk9A3AdMBdeNCU



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.