Головна  →  Новини  →  11 грудня 2018

Завтра у Києві очікується справжня зимова погода з великою кількістю снігу. Не секрет, що питання прибирання снігу завжди хвилює киян

Завтра у Києві очікується справжня зимова погода з великою кількістю снігу. Не секрет, що питання прибирання снігу завжди хвилює киян

Для належної та оперативної роботи комунальних служб, команда Kyiv Smart City разом з Віталієм Кличко та Дмитром Давтяном відкрили Єдиний диспетчерський центру моніторингу роботи транспорту та збору інформації у приміщенні Комунальної корпорації "Київавтодор". Цей центр забезпечує опрацювання даних GPS-трекерів (бортових комп’ютерів транспортних засобів) для моніторингу розташування, маршруту руху технологічного транспорту та надає інструменти роботи із опрацьованими даними. Тобто, кожна одиниця снігоприбиральної техніки відображена на екрані, а диспетчер може надавати їй завдання в автоматичному режимі та слідкувати за сумлінним виконанням роботи.
Також, на кожен технологічний транспортний засіб, в залежності від типу та моделі, визначаються ліміти швидкості та система реєструє за даними з GPS-трекерів перевищення швидкості відповідно до зазначених обмежень та сигналізує відповідним ролям користувачів.
У системі працює журнал “З’їздів з маршруту”, який опрацьовує дані з GPS-трекерів, реєструє відхилення від маршруту.
Завдяки системі, диспетчер може надсилати повідомлення водію і отримувати від нього зворотній зв’язок. У водія є екран, обладнаний для прийому повідомлень, моніторингу поточних даних транспортного засобу та формування маршрутів.

Мешканці також можуть проконтролювати роботу техніки на сайті clean.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку