Головна  →  Новини  →  8 грудня 2018

Київ знову в очікуванні снігу

Київ знову в очікуванні снігу

Спецтехніка «Київавтодору» розташована на вихідних позиціях і у разі снігопаду готова оперативно приступити до роботи.

У «бойовій готовності» і бригади з ручного прибирання. Разом з малогабаритною спецтехнікою - тракторами, мінінавантажувачами, машинами «Bucher» - вони забезпечуватимуть обробку протиожеледними матеріалами та прибирання від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговуються шляхово-експлуатаційними підприємствами «Київавтодору».

Наразі головне завдання – не допустити ожеледицю на дорогах та вулицях міста, адже погодні умови – мокрий сніг у поєднанні з температурою повітря біля -1-0*С швидко перетворюють вологий асфальт на ковзанку. Вже проведено обробку протиожеледними матеріалами найбільш вразливих до утворення ожеледі ділянок вулично-дорожньої мережі - мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху, адже від свідомої поведінки кожного водія залежить загальна безпека на київських дорогах!

Подробиці в фотоальбомі.

Перейти до спискуВерсiя для друку