КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2018

УНІАН: У Києві спецтехніка цілодобово прибирає вулиці від снігу

УНІАН: У Києві спецтехніка цілодобово прибирає вулиці від снігу

«Київавтодор» просить власників не залишати автомобілі у непередбачених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

У Києві спецтехніка цілодобово прибирає вулиці від снігу / kyivcity.gov.ua

Сьогодні вночі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжували роботи з прибирання та вивезення снігу зі столичних вулиць та доріг. На світанку були оброблені протиожеледними матеріалами мости, шляхопроводи та вулиці зі складними умовами руху. Про це повідомили у КК «Київавтодор». Суттєву допомогу під час подолання наслідків снігопаду отримали столичні дорожники від патрульної поліції, яка супроводжувала колони снігоприбиральної техніки та допомагала в евакуації автомобільного транспорту, який заважав роботі з прибирання снігу. «Київавтодор» поінформував, що спільна робота з підрозділами патрульної поліції буде продовжена, та просить власників не залишати автомобілі у непередбачених для цього місцях, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пряме посилання на статтю: https://kiev.unian.ua/10361241-u-kiyevi-spectehnika-cilodobovo-pribiraye-vulici-vid-snigu.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.